Младиинфо вработува проектен асистент!

Младиинфо вработува проектен асистент!

Асоцијацијата за едукација Младиинфо Интернационал продолжува со големи чекори напред да придонесува за личен и професионален развој на младите, оттаму повторно го прошируваме тимот. Доколку сакаш да работиш во тим на млади ентузијасти, инспиративни професионалци и луѓе за кои образованието и подобар квалитет на животот се идентитет, а не само работа, тогаш ова е вистинскиот […]

Free WordPress Themes, Free Android Games